Annons
Annons

Men hej!!

Då var jag här liksom. På en blogg. I senaste laget kan man tycka. De får man tycka men jag ser fram emot det här supermycket. Att få vara en del av en community runt tidningen MåBra som jag både relaterar till och kan stå för till 100%. Annars hade jag aldrig varit här.

Annons

Det finns en annan del som också är viktig för mig. Den delen är faktiskt helt egoistisk. Det är att jag alltid har älskat skrivandet. Att skriva har hjälpt mig genom tuffa tider, gjort att jag har fått klarhet men också att jag kommit ihåg många fina stunder i livet. Jag hoppas i detta fallet att en egoistisk handling vara något som kanske kan hjälpa någon eller inspirera.

Och vem är jag? De flesta vet massa saker om vad jag gjort i mitt liv, framförallt i bassängen under mina år som elitsimmare. Man vet att jag att varit öppen med att jag mått dåligt i mitt liv. Eller kanske man bara sett mig i olika TV-program. Struntsamma vad du har för ”relation” till mig idag. Jag vill att ni själva ska skapa er bild om vem jag är idag. Jag tänker att er bild av mig kommer skapas när tiden lider här inne. Gillar man inte den bilden så finns dt ingen anledning att hänga här.

Jag hittade dock ett gäng frågor som var lite roliga som jag ska svara på. Ni vet, frågor långt ifrån efter loppet frågan ”Hur känns det?” Vi börjar där.

Namn: Emma Igelström

Annons

Ålder: 40

Familj: Sambo, en dotter och ett barn i magen

Gör helst en ledig dag: Tränar, rör på mig. Helst utomhus.

Skulle aldrig utsätta mig för en ledig dag: Alltså typ ställen där det vistas mycket folk inomhus med hög ljudvolym typ lekland.

Det här brinner jag för: Alla människors rätt till välmående. Psykiskt och fysiskt.

Om jag inte behövde arbeta för pengar så hade jag: Lärt alla barn och vuxna att simma. Jag hade åkt runt som en tok i Sverige och Världen för att sprida kunskapen om simning.

Annons

Min största rädsla: Att något skulle hända min dotter eller att hon inte skulle må bra.

Ord som beskriver min personlighet: Driven, rastlös, tacksam

Favoritmat: Allt min sambo lagar (han är grym i köket) men är väldigt svag för fisk och skaldjur

Skulle aldrig äta: Smörgåstårta, mår illa bara jag tänker på det.

Det inspirerar mig: Min dotter. Hon är det mäktigaste jag vet. Annars är det människor som vågar gå sin egen väg.

Favoritresa: Skidresa. Finns inget bättre.

Annons

Skulle aldrig resa till: Har inget resmål så men att åka på all inclusive på ett ställe med 1000 ungar skulle jag aldrig göra.

Där vill jag helst bo: Så länge jag bor vid havet med min familj så är jag nöjd. Skulle dock vilja ha ett ställe i Fjällen. Älskar det både på sommar och vinter.

Skulle aldrig vilja bo: Alltså svårt att säga. Jag skulle dock inte kunna bo på ett ställe som har sommar hela tiden. Jag älskar årstiderna för mycket. Jag trivdes inte heller när jag bodde i en stad där jag inte hade cykelavstånd till havet. Då kände jag mig instängd.

Dela på: